Verighete Aur Galben

Aurul galben este din punct de vedere istoric cel mai popular metal pentru verighete. Este o alegere sigura, traditionala, cu o culoarea atemporala care nu se va demoda niciodata.
Semnificatia verighetelor din aur galben este reprezentata de loialitate si credinta.

Vezi verighete din aur galben

Verighete Aur Roz

Aurul roz este considerat cel mai romantic metal de verigheta datorita nuantei sale calde si romantice de roz. Verighetele din aur trandafir au devenit populare de cei care cauta o alternativa moderna a metalelor pretioase traditionale. Cele mai mari avantaje ale aurului roz sunt culoarea sa frumoasa roz-rosu, durabilitatea ridicata si accesibilitatea sa.
Semnificatia verighetelor din aur roz este reprezentata de iubire.

Vezi verighete din aur roz

Verighete Aur Alb

Aurul alb ofera un aspect modern si elegant, avand o durabilitate foarte ridicata si o stralucire intensa ce va oferi un aspect atemportal. Culoarea alba va amplifica intotdeauna aspectul verighetei tale cu diamant, iar barbatilor le va placea cum culoarea neutra se potriveste cu orice tinuta.
Semnificatia verighetelor din aur alb este reprezentata de longevitate, prietenie si iubire nemuritoare.

Vezi verighete din aur alb

Verighete perfect realizate

Verighetele facute special pentru voi sunt de cea mai buna calitate.

Fiecare verigheta CbunDa Diamonds este creata folosind imprimarea 3D pentru perfectiune si simetrie.
Urmatorii pasi constau in finisare manuala minutioasa, pana cand verigheta arata perfect.

Vezi verighete barbati

Verighete cu diamante

Verighetele cu diamante sunt recunoscute pentru frumusetea si stralucirea lor. Acestea au devenit populare in ultimii ani, diamantele reprezantand dragostea si iubirea.
Diamantele simbolizeaza in special dragostea eterna datorita puterii si frumusetii lor, facandu-le alegerea perfecta pentru verighete.

Ghid diamante

Verighete Personalizate

In portofoliul nostru se regaseste o gama larga de verighete care sa va inspire.
In cazul in care niciun model nu rezoneaza cu personalitatea dumneavostra, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail, iar impreuna vom crea modelul unic de verighete mult visat. Acestea se pot personaliza in ce mai mic detaliu, creionand de la zero orice idee, astfel incat si cele mai pretentioase cerinte sa fie satisfacute.

Contacteaza-ne

Istoria verighetelor

Cu aproape 5000 de ani in urma, Egiptul antic a fost prima cultura cunoscuta in care oamenii schimbau “inele de dragoste”, realizate din stuf impletit sau piele. Astfel s-a creat o traditie de lunga durata in care verigheta trebuie sa fie un cerc neintrerupt ce reprezinta o casatorie vesnica. Tot egiptenii au fost cei care au creat obiceiul purtarii verighetelor pe degetul inelar al mainii stangi, acestia considerand ca acolo exista o vena direct conectata cu inima.