Returnarea produselor

Anularea comenzilor si politica de retur

Dorinta noastra este ca dumneavoastra sa fiti absolut multumit de bijuteria pe care ati achizitionat-o si sa va bucurati din plin de ea. Daca in 2 ani de la primirea comenzii nu sunteti complet satisfacut, puteti sa o returnati, si veti primi inapoi toti banii, sau sa o inlocuiti. Diamantele certificate GIA nu se pot returna deoarece sunt o comanda personalizata. In cazul bijuteriilor cu diamante certificate GIA veti putea returna si primi inapoi doar contravaloare monturii, fara cea a diamantului certificat GIA, care va ramane. Singura exceptie, foarte putin probabila, este daca diamantul nu corespunde specificatiilor din certificatul GIA agreat la momentul comenzii. Daca doriti sa returnati un produs sau sa anulati o comanda, pur si simplu sunati un consultant la numarul de telefon (+4)0741 332 299 sau trimiteti un email la adresa contact@cbundadiamonds.ro, pentru a primi un cod de autorizare si instructiuni detaliate.

Observatii importante:

  • Returnati toate ambalajele originale, in caz contrar, nu veti putea returna produsul.
  • Sunati inainte de a returna produse: orice pachete neautorizate, impachetate gresit sau neasigurate vor fi trimise la expeditor.

Odata ce produsul returnat de dumneavoastra este acceptat, vi se vor returna banii in termenul prevazut de lege. Inainte de a va returna banii, produsul va fi revizuit de personalul nostru. Produsele care prezinta semne de purtare, care sunt alterate sau care prezinta orice fel de modificari nu pot fi acceptate pentru returnare.

CbunDa Diamonds nu isi asuma raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor in timpul returnarii.