Politica de confidentialitate

Clientii reprezinta centrul afacerii noastre si vrem sa ne asiguram ca experienta dumneavoastra la CbunDa Diamonds este una pe care veti dori sa o repetati si sa o impartasiti cu prietenii. Avem obligatia fata de dumneavoastra sa respectam si sa protejam datele personale pe care ni le incredintati.

Mai jos descriem tipurile de informatii pe care le colectam, de ce le colectam si cum folosim aceste informatii.

In general, puteti sa navigati prin site fara a ne spune cine sunteti si fara a dezvalui nici o informatie personala despre dumneavoastra. Informatiile pe care ni le furnizati (de exemplu trimitand o comanda) vor fi stocate si procesate.

Datele cu caracter personal sunt acele date care pot fi folosite la identificarea unei persoane, ca de exemplu nume, prenume, adresa de facturare sau de livrare si orice alta adresa fizica sau de email.

Folosirea datelor cu caracter personal

Putem folosi datele personale furnizate de dumneavoastra pentru a:

  • facilita onorarea comenzii dumneavoastra si a va oferi serviciile de care aveti nevoie,
  • confirma si urmari comanda dumneavoastra,
  • raspunde la intrebarile si dorintele dumneavoastra,
  • preveni frauda si abuzurile,
  • imbunatati site-ul nostru, serviciile, ofertele si, per total, intreaga experienta a clientului si pentru a
  • identifica produsul si preferintele dumneavoastra.

Securitatea

CbunDa Diamonds va proteja datele cu caracter personal pe care ni le furnizati. Folosim o combinatie de tehnologii, proceduri si masuri organizationale pentru a ajuta la protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de accesul neautorizat si folosirea lor in scopuri gresite. Chiar daca facem toate eforturile posibile sa protejam informatiile dumneavoastra personale dupa ce le primim, nici o transmisie a datelor pe internet sau pe orice retea publica nu este 100% sigura si, de aceea, nu putem nici noi garanta securitarea deplina a datelor dumneavostra.