Cum comand online

Configurarea inelului de logodna

La CbunDa Diamonds poti sa-ti creezi inelul de logodna asa cum vrei tu. Trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

 1. Alege un diamant dintre mii de diamante disponibile

  • Apasa pe tab-ul cu diamante, din meniul de sus.
  • Alege forma care iti place cel mai mult dintre cele disponibile.
  • Rafineaza-ti cautarea folosind sliderele. Te poti documenta inainte de a incepe cautarea apasand pe semnul intrebarii pozitionat in dreapta fiecarui slider. Vei gasi informatii pe scurt despre diamante. Daca doresti sa te documentezi mai pe larg despre diamante, viziteaza sectiunea noastra de indrumare.
  • Selecteaza din tabel diamantul care te intereseaza.
  • In partea dreapta, vei vedea toate detaliile despre acel diamant. Poti sa-i examinezi si certificatul. Daca te-ai hotarat, apasa butonul rosu Alege inelul. Vei fi directionat la pasul urmator, la pagina cu modele de inele.

 2. Alege modelul inelului tau

  • Alege metalul din care vrei sa fie confectionat. Ti se vor afisa doar inelele disponibile in acel metal.
  • Dupa ce te-ai hotarat asupra modelului, apasa butonul Finalizeaza inelul. Vei fi trimis la o pagina de confirmare, unde poti sa verifici inca o data detaliile diamantului si inelului ales.
  • Daca te-ai hotarat sa-l cumperi, apasa butonul Adauga inelul in cos. Vei fi directionat la pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, impreuna cu pretul lor total.

Daca vrei, poti incepe configurarea inelului si de la pagina cu inele de logodna: alegi intai modelul inelului si apoi diamantul.

Cumpararea unui diamant nemontat

CbunDa Diamonds iti ofera posibilitatea sa comanzi un diamant nemontat intr-un inel. De la pagina de diamante iti alegi diamantul dorit si apesi butonul Cumpara dimantul. Vei fi directionat la pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi diamantul.

Completarea formularului de comanda

Daca ai mai cumparat de la noi, poti sa introduci adresa ta de email si numarul ultimei comenzi si sa apesi butonul Completeaza datele. Datele tale personale se vor completa automat. Te rugam sa verifici corectitudinea datelor. Daca au intervenit schimbari, (de exemplu ti-ai schimbat adresa), te rugam sa actualizezi datele din formular. De asemenea, formularul contine un camp in care poti completa alte informatii referitoare la comanda ta (Informatii suplimentare).

Daca e prima data cand cumperi de la noi, completeaza campurile formularului de comanda.

 1. Datele personale

  Completeaza datele personale in formularul din pagina. Numarul de telefon este foarte important, deoarece un consultant CbunDa Diamonds te va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

 2. Adresa de livrare

  Adresa de livrare este adresa la care va fi trimisa comanda ta. Daca adresa de livrare este aceeasi cu adresa de facturare, poti sa apesi butonul Copiaza datele cumparatorului. Datele adresei de livrare se vor completa automat.

 3. Modalitati de plata

  Ai mai multe modalitati de plata: prin ordin de plata sau direct la sediul CbunDa Diamonds, prin card sau numerar. Alege-o pe cea mai convenabila pentru tine.

 4. Informatii suplimentare

  Daca ai alte observatii referitoare la comanda ta pe care ai dori sa ni le spui, poti sa le scrii in campul cu informatii suplimentare.